Fysiotherapeute, manueeltherapeute

Mijn naam is Myrthe de Keijzer, geboren op 24 september 1989 en afkomstig uit Sint Jansteen (Zeeuws-Vlaanderen). Ik woon sinds 2007 in Breda, waar ik toen ook de opleiding fysiotherapie ben gestart op Avans Hogeschool. In juli 2011 ben ik afgestudeerd. Sinds augustus  2011 ben ik werkzaam als fysiotherapeute in een particuliere praktijk. Vanaf juni  2012 ben ik werkzaam in Fysio Centrum Steenbergen. Mijn interesses hebben altijd al bij beweging/sporten en mensen gelegen waardoor de keuze om fysiotherapie te gaan studeren niet moeilijk was.

 In 2014 ben ik de opleiding Master Manuele Therapie gestart bij Transfergroep Rotterdam, welke ik in januari 2017 heb afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik me gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van patiënten met pijn en/of bewegingsklachten met in het bijzonder klachten van de wervelkolom. De manueeltherapeut kijkt verder dan de specifieke klacht, zodat er een goede analyse gemaakt kan worden wat de patiënt mankeert met een goed passend en effectief behandelplan.

Ik ben dus gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten; regio nek, schouder, hoofd, bovenrug, onderrug en heup. Ook behandel ik complexere klachten zoals klachten komend van de wervelkolom met uitstraling naar armen of benen, duizeligheidsklachten en spanningsgerelateerde klachten.

Ik zit sinds 2013 aangesloten bij Claudicationet, mensen met Claudicatio Intermittens, ook wel ‘etalagebenen’ genoemd, kunnen bij mij terecht voor gerichte therapie.

 Mijn hobby’s zijn sporten, muziek en natuurlijk leuke dingen doen met vrienden.

voor contact:  myrthe@fysiocentrumsteenbergen.nl